Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Rikonstruksioni i Kishës “Shën Kolli”

Rikthehemi sërish në Kurjan për të vazhduar punën për restaurimin e Kishës së Shën Kollit.
Kisha e Shën Kollit përbën një pasuri të vyer për zonën e Kurjanit dhe të gjithë Myzeqesë, për historinë dhe afresket në brendësi të saj.
Projekti parashikon restaurimin e elementëve konstruktivë të objektit.
#PunëKonkrete
[lsvr_gallery images=”8532,8533,8534,8535,8536,8537,8538,8539,8540″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *