Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Rikonstruksioni i kagjes Kurtaj

Sot jemi zhvendosur në Ngjeqar, në lagjen Kurtaj.
Ka filluar punë për rehabilitimin e këtij segmenti rrugor për të lehtësuar lëvizjen e banorëve dhe mjeteve.
Ky është vetëm fillimi i punës, finalizimi i të cilës do të garantojë një cilësi më të mirë jetese.
[lsvr_gallery images=”8513,8514,8515,8516,8517,8518,8519″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *