Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Rikonstruksion i rrugëve të brendshme

Jemi duke punuar maksimalisht për të sistemuar rrugët e brendshme të qytetit.
Përmirësojmë infrastrukturën rrugore por dhe cilësinë e jetesës së banorëve.
#RilindjeUrbane
#BashkiaRoskovec[lsvr_gallery images=”8596,8597,8598,8599,8600,8601,8602″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *