Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Rikonstrukisoni i Qendrave Shëndetësore

Ndryshim i dukshëm në tre Qendrat Shëndetësore : Roskovec, Kurjan, Strum. ✔
Tashmë banorët e Bashkisë Roskovec do të marrin shërbime shëndetësore me një përmirësim të dukshëm.
Së shpejti do të kemi një standart të ri nëpërmjet përmirësimit të infrastrukturës por dhe rritjes së kapaciteteve të stafit të qendrave shëndetësore.
[lsvr_gallery images=”8286,8287,8288,8289,8290,8291,8292″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *