Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Aktivitete informuese

Vazhdojnë takimet informuese në kuadër të projektit “Parandalimi i ekstremizmit të dhunshëm dhe radikalizmit në Bashkinë Roskovec dhe zonat rurale në këtë bashki”.
Takimi i rradhës u organizua në shkollën “7 Dëshmorët”, Strum.
[lsvr_gallery images=”8110,8111,8112,8113,8114,8115″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *