Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Respektojmë dhe nderojmë të shkuarën.

Ditën e sotme në ambientet e Pallatit të Kulturës u zhvillua takim me organizatën e veteranëve të LANÇ. Në këtë takimi u bë analiza 2- vjeçare e punës së kësaj organizate dhe u zhvilluan zgjedhjet e reja për kryetarin , sekretarët dhe forumet e tjera. Përsëri veteranët dhe pasardhësit e tyre zgjodhën z. Vasil Kola kryetarin e tyre.
Në këtë takim ishte i pranishëm dhe N/ Kryetari i bashkisë Roskovec z. Isa Hoxha.
Respektojmë dhe nderojmë të shkuarën.
[lsvr_gallery images=”5478,5479,5480,5481,5482,5483″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *