Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Hapësira të gjelbëruara

Dita -ditës, me punën e palodhur të puntorëve të bashkisë po merr pamjen e saj lulishtja pranë spitalit.
Një ambient i gjelbëruar dhe relaksues për të gjitha moshat.
#Hapësira_të_gjelbëruara
#Bashkia_Roskovec
[lsvr_gallery images=”5486,5487,5488,5489,5490,5491″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *