Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Rehabilitimi i rrjetit ujitës

Vazhdon puna për projektin “ Rehabilitimi i rrjetit ujitës” mbështetur nga Qeveria Shqiptare dhe financim nga Banka Botërore.
Shumë shpejt do të arrihen rezutatet e pritshme përpara sezonit të uijitjes.
Fermerët do të marrin produktin e dëshiruar nga ky investim që është duke bërë në kanalin VKM1 në Roskovec.
#NëMbështetjeTëFermerëve
#BashkiaRoskovec

[lsvr_gallery images=”4988,4989,4990,4991″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *