Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

REHABILITIMI I QENDRES SUK 2

Bashkia Roskovec ka filluar nga puna për rehabilitimin e qendrës në Suk 2, Njësia Administrative Strum.
Fillimisht po punohet për rregullimin e ujrave të bardha. Më pas do të vazhdohet me fazat e tjera të projektit deri sa të arrihet nja ambient bashkohorë dhe të shëndetshëm.
[lsvr_gallery images=”4189,4190,4191,4192″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *