Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

REHABILITIMI I KANALEVE

Vazhdojnë punimet për rehabilitimin dhe pastrimin e kanaleve vaditës në të gjithë territorin e Bashkisë. Këtë herë puna është zhvendosur në kanalin VMK2 në njësinë administrative Kuman, një investim ky i Bankës Botërore në bashkëpunim me Bashkinë Roskovec. Puna ka filluar me pastrimin e kanalit dhe ka vazhduar me betonimin e tij.
[lsvr_gallery images=”4023,4024,4025″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *