Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Rehabilitim i bujqësisë

Duke vazhduar punën për rehabilitimin e kanalit kullues K 35/2, me gjatësi 880 metra, në Njësinë Administrative Strum.
Do të vazhdojmë proçesin e pastrimit të kanaleve kulluese dhe vaditëse në të gjithë territorin e bashkisë, për një bonitet më të mirë të tokës.
#Rehabilitimi_i_bujqësisë
[lsvr_gallery images=”7318,7319,7320,7321,7322″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *