Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Dija është pushtet!

Vlosh, Ngjeqar dhe Vidhishtë ishin destinacionet e rradhës të përfaqësuesit të “Peace Corps”.
Takime informuese për rolin e z. Robert White në Roskovec dhe “Peace Corps”.
Sapo kemi filluar 
#Dija_është_pushtet
[lsvr_gallery images=”7308,7309,7310,7311,7312,7313,7314,7315″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]  

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *