Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

PUNIME TE REJA

Lajm i mirë dhe i shumëpritur . Filluan punimet për çpimin e pusit për ujin e pijshëm në Marinëz. Shpresojmë që nën monitorimin e Shërbimit Gjeologjik Shqiptar, të kemi rezultatin e pritur për sasinë dhe parametrat cilësor të ujit. Një problem që do të marrë zgjidhje shumë shpejt !

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *