Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Përgatisim të rinjtë

Tashmë janë kthyer në traditë takimet e z. Robert White, përfaqësues i “Peace Corps”, në shkollat e bashkisë.
Ishim me vogëlushët e Luarit dhe Marinzës.
Nxënës të përgatitur dhe të etur për më shumë dije.
[lsvr_gallery images=”7187,7188,7189,7190,7191,7192,7193″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]  
 

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *