Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Investime në Infrastrukturën rrugore

A ju kishim thënë se Rilindja Urbane do të jepte rezultatet e saj edhe në lagjet e brendshme të bashkisë sonë?
Tashmë rezultati do të jetë i dukshëm dhe në lagjen “Ish sektori i ndërmarrjes bujqësore” në Roskovec.
Puna ka nisur!
Koha është ajo që do të jap rezultatin.
[lsvr_gallery images=”7196,7197,7198,7199,7200″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *