Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

PASTROHET KANALI KRYESOR

Një kanal kryesor që lidh kënetën e zezë me kolektorin pranë Matkës së Madhe, i mbuluar tërësisht nga kallamat dhe kashta, nuk ishte pastruar prej 20 vitesh. Sot filloi të dalë në dritë ky kanal që tërheq ujrat jo vetëm nga shirat por dhe ato të kullimit të tokave. Bashki e Roskovecit që e konsideron këtë një arterie kryesore, po investon që ky kanal të jetë funksional.
Pamjet flasin vetë.
[lsvr_gallery images=”2015,2016,2017,2018,2019,2020,2021″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *