Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

PASTRIMI I KANALEVE VADITES

Një nga prioritetet kryesore të Bashkisë Roskovec ka qënë dhe është pastrimi i kanaleve kullues dhe vaditës. Tashmë puna është zhvendosur në Njësinë Administrative Strum, në kanalin që fillon nga Velmishi dhe përfundon në rezervuarin e Kurjanit. Ky është një tjetër bashkëpunim i Bashkisë Roskovec dhe Bankës Botërore.
[lsvr_gallery images=”4079,4080,4081,4082,4083″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *