Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Pastrimi i kanaleve kulluese dhe vaditëse.

Pastrimi i kanaleve kulluese dhe vaditëse, ✅një punë e përditëshme për të shmangur cdo rrezik të mundshëm në përmbytjen e tokave bujqësore gjatë stinës së Vjeshtës dhe Dimrit.
📌Jemi në Njësinë Administrative Strum, fshati Suk1 dhe do të vazhdojmë me pastrimin për të mundësuar përmirësimin e cilësisë së tokave bujqësore në cdo fshat.0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *