Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Nismë Humanitare

Nismat për familjet në nevojë nuk kanë mbaruar.
Menjëherë pas fillimit të shtëpisë për tre fëmijët jetim Myftaraj në Vlosh, ka filluar ndërtimi i shtëpisë për familjen e Bashkim Himës në njësinë administrative Strum, Suk 2.🏚️
Familja Hima në kushte shumë të vështira ekonomike tashmë nuk do të jetë më pa mbështetje.
Prioritet ynë është të jemi përherë pranë komunitetit tonë, të jemi mbështetje e tyre dhe t’ju lehtësojmë jetesën.

#NëNdihmëTëFamiljeveNëNevojë
#BashkiaRoskovec
[lsvr_gallery images=”5066,5067,5068″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *