Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

” Ish Reparti Ushtarak”

Vazhdojmë të punojmë çdo ditë në të gjithë territorin e bashkisë Roskovec, për më shumë investime dhe shërbime në interes të qytetarëve tanë.
Investimi arriti dhe në lagjen e ashtuquajtur “Ish reparti ushatrak”✔️
Sapo ka nisur puna në këtë zonë për t’a kthyer në një model të rikualifikimit urban.
[lsvr_gallery images=”5141,5142,5143,5144,5145,5146″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *