Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Në qendrën e qytetit

Në qendrën e qytetit,[lsvr_gallery images=”11070,11071,11072,11073″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”] ➡️aty ku vijon puna për ndërtimin e shatërvanit ,
➡️për t’i ofruar qytetarëve tanë mjedisin jo vetëm infrastrukturor që meritojnë.
Dita ditës drejt një hapësirë zhvillimi ekonomik e social dhe shërbimesh dinjitoze për qytetarët.
#RilindjeUrbane
#BashkiaRoskovec

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *