Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Ndihma për gratë kryefamiljare

Gratë kryefamiljare, një shtresë e shoqërisë që e ndjejnë më shumë peshën e pamundësisë ekonomike në jetën e tyre.
Nën kujdesin e Kryetares së bashkisë znj. Majlinda Bufi e cila ka qënë gjithmonë e gatshme për të ndihmuar pjesën më në nevojë të shoqërisë, në bashkëpunim me degën e Kryqit të Kuq Fier, u shpërndanë ndihma ushqimore për 53 gra kryefamiljare.
Gjatë këtij dhurimi human morën pjesë Administratori i përgjithshëm z. Kadri Hyska, N/ Kryetari i bashkisë z. Isa Hoxha dhe Administratorët e Njësive Administrative të cilët siguruan se nisma të tilla nuk do të mungojnë asnjëherë në të ardhmen.
[lsvr_gallery images=”6935,6936,6937,6938,6939,6940″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *