Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Mbledhja e Këshillit Bashkiak

Ditën e djeshme, më datë 22 dhjetor u zhvillua mbledhja e fundit e Këshillit Bashkiak për vitin 2017.
E pranishme në këtë mbledhje të fundit ishte Kryetarja e bashkisë znj. Majlinda Bufi e cila dhe sqarimet përkatëse për çdo problem të ngritur gjatë takimit.
Në rendin e ditës u trajtuan këto çështje:
1. Miratimi i ndihmave ekonomike për muajin dhjetor 2017
2. Miratimi i buxhetit dhe numrit maksimal të punonjësve të Bashkisë për vitin 2018.
3. Vlerësimi i demëve të shkaktuara nga veprimtaria njerëzore për shkak të investimeve të bashkisë në tokat bujqësore të pronarëve legjitim, në territorin nën juridiksionin e bashkisë Roskovec.

[lsvr_gallery images=”6927,6928,6929,6930,6931,6932″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Facebook
Facebook
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x