Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Vizitë studimore në Kosovë

Kryetarja e bashkisë Roskovec znj. Majlinda Bufi mori pjesë në një vizitë studimore tri- ditore në Kosovë, me mbështetjen e Projektit Shëndet për të Gjithë.
Qëllimi i vizitës studimore ishte promovimi i një mundësie për Kryetarët e bashkive dhe përfaqësuesve të mjekësisë familjare për të parë nga afër strukturat dhe funksionet e sistemit të decentralizuar të kujdesit shëndetësor parësor në Kosovë. Të pranishëm në këtë vizitë studimore ishin edhe Kryetarja e bashkisë Patos znj. Rajmonda Balili dhe drejtues të qendrave shëndetësore në qarqet Dibër dhe Fier.
[lsvr_gallery images=”6920,6921,6922,6923,6924″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *