Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Mbrojtje e satcionit të pompimit në Jagodinë

Vazhdon puna për mbrojtjen e stacionit të pompimit të Jagodinës, nga vërshimet e lumit Seman.
Ky stacion do të mundësojë mbulimin me vaditje në të gjithë sipërfaqen e kësaj zone, duke rritur njëkohësisht cilësinë dhe sasinë e prodhimit jo vetëm në sera.
Zgjidhje përfundimtare, për një problem emergjent.
[lsvr_gallery images=”8034,8035,8036,8037,8038,8039″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *