Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Investime të reja

Mirëmëngjes
Ditë e re, punë të reja.
E nisim ditën sot në rrugën e Kumanit, ku filloi ndërtimi i trotuarëve në pjesën vijuese të segmentit rrugor.
Për një standard dhe investime të qëndrueshme.✔
[lsvr_gallery images=”8131,8132,8133,8134,8135″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *