Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Lulishte në Roskovec

Ditën e premte Kryetarja e bashkisë znj. Majlinda Bufi së bashku me drejtorat e Drejtorive të Urbanistikës dhe Investimeve inspektuan zonën e cila së shpejti do të kthehet në lulishten më të re në qytetin e Roskovecit.
Për një qytet më të gjelbëruar.
 [lsvr_gallery images=”4636,4637,4638,4639″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *