Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Llogaridhënie në Ngjeqar dhe Vlosh

Filluan sot takime publike në kuadër të llogaridhënies për zbatimin e buxhetit 2018.
Takime e para u zhvilluan në Ngjeqar dhe Vlosh.
Kryetarja e Bashkisë zj. Majlinda Bufi falenderoi pjesëmarrjen e qytetarëve duke mirëpritur sygjerimet , si dhe iu dha përgjigje pyetjeve të drejtuara nga qytetarët.
Transparenca është elementi kyç i këtyre takimeve.
Investimet e realizuara dhe ato që priten në të ardhmen janë temat kryesore për të cilat diskutohen dhe merren mendime.
Nesër do takohemi në Kurjan dhe Mbërs.
Jeni të lutur të bëhen pjesë e këtyre takimeve.
#LlogaridhëniePublike
#Informohu[lsvr_gallery images=”8936,8937,8938,8939,8940,8941,8942″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *