Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Asfaltimi i rrugës ne “Lagjen Doganë”, Arapaj

Filloi proçesi i asfaltimit në lagjen “Doganë”, fshati Arapaj. ✅
Pas rikonstruksionit të plotë të rrugës kryesore, kemi filluar të rehabilitojmë dhe rrugët e brendshme.
Do të vazhdojmë me këtë ritëm në çdo rrugë të njësive administrative, për të siguruar urbanizim sa më të shpejtë.
#PunëKonkrete
#BashkiaRoskovec
[lsvr_gallery images=”8948,8949,8950,8951,8952″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *