Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Llogaridhënie në Arapaj, Suk 1 dhe Suk 2

Takimet për llogaridhënien publike për zbatimin e buxhetit të Bashkisë për vitin 2018 vijuan në Arapaj, Suk 1 dhe Suk 2, Njësia Administrative Strum.
Këto takime i drejtoi Zv. Kryetari i Bashkisë Roskovec z. Maksim Goga.
Sot do të vijojmë në Roskovec. ✅
Në orën 15:00 takohemi në Jagodinë. 😊
#egjithëvëmendjatekju
[lsvr_gallery images=”9242,9243,9244,9245,9246,9247,9248,9249,9250,9251,9252″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *