Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Lllogaridhënie në Strum dhe Velmish

Kryetarja e Bashkisë zj. Majlinda Bufi së bashku më disa përfaqësues të Bashkisë zhvilluan takimet publike në Velmish dhe Strum.
Përsëri tematika e këtyre takimeve ishte llogaridhënia për zbatimin e buxhetit për vitin 2018.
Kryebashkiakia prezantoi të gjitha investimet e planifikuara, të cilat janë kërkesat prioritare të këtyre banorëve të identifikuara në proçesin “Buxhetimi me pjesëmarrje të komunitetit”.
#egjithëvëmendjapërju
#BashkiaRoskovec[lsvr_gallery images=”9259,9260,9261,9262,9263,9264,9265,9266,9267″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *