Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Llogaridhënia me komunitetin Rom

Në Pallatin e Kulturës, u zhvillua ditën e sotme llogaridhënia ndaj komunitetit Rom dhe Egjyptian.
Kryetarja e Bashkisë zj. Majlinda Bufi falenderoi pjesëmarrjen e qytetarëve duke mirëpritur sygjerimet , si dhe iu dha përgjigje pyetjeve të drejtuara nga qytetarët.
Transparenca është elementi kyç i këtyre takimeve.
Ky takim përmbyll dhe ciklin e takimeve të llogaridhënies publike për zbatimin e buxhetit për vitin 2018.
#LlogaridhëniePublike
#Informohu
[lsvr_gallery images=”9178,9179,9180,9181,9182,9183,9184,9185″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *