Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Kryetarja e Bashkisë uron 8 marsin

Për të gjitha gratë dhe vajzat në këtë  8 mars,GEZUAR!
Qofshim sa më shumë së bashku në rrugën tonë të fuqizimit ekonomik, shoqëror, pse jo dhe politik.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *