Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Tag: 8 Mars

Festa e Gruas

Ditën e djeshme nën kujdesin e veçantë të Kryetares së bashkisë Roskovec znj.Majlinda Bufi, festa e 8 marsit mori një dimension tjetër. Gratë zënë një vend të rëndësishëm në shoqërinë tonë. Në respekt të tyre Kryetarja e bashkisë organizoi një aktivitet festiv. Një urim të sinqertë dhe të ndjerë shprehu Kryetarja për të gjitha gratë duke premtuar se do jetë në mbështetje dhe pranë tyre gjithmonë.
[lsvr_gallery images=”4324,4325,4326,4327,4328,4329,4330″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

Facebook
Facebook