Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

INVESTIMET NE ROSKOVEC

Ditën e sotme Kryetarja e Bashkisë Roskovec znj. Majlinda Bufi inspektoi punimet e filluara në rrugët e brendshme të lagjeve “Kito Goga” dhe “Qazim Hoxha”. Gjithashtu një vëmendje të veçantë i kushtoi dhe punimeve që po kryhen për kanalet vaditëse në të gjithë territorin e Bashkisë Roskovec për ti ardhur në ndihmë fermerëve.
[lsvr_gallery images=”4277,4278,4279,4280,4281″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *