Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Investime ne vendosjen e stacionit te pompimit dhe pastrimi i kanaleve ujitëse

Një lajm i shumëpritur për fermerët dhe banorët e lagjes “Drizë” në fshatin Vidhisht.
👉Në saj të investimit në vendosjen e një stacioni pompimi dhe pastrimit të kanaleve ujitëse, për herë të parë do kenë mundësi të vaditin prodhimet e tyre bujqësore.[lsvr_gallery images=”13296,13297,13298,13299″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *