Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Infrastruktura rrugore

Vazhdojnë punimet në rrugët e brendshme të lagjeve. Jo vetëm rrugët kryesore me standarte dhe parametra urbanë, por edhe rrugët dytësore.
Puna është zhvendosur në lagjen “Ish Ndërmarrja Bujqësore” për ndërtimin e trotuarëve. Rrugët e brendshme të qytetit, sistemimi dhe riorganizmi i hapsirave publike do t’i japë një tjetër pamje lagjeve dhe gjithë qytetit.
[lsvr_gallery images=”7715,7716,7717,7718,7719,7720″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *