Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Hapësira të gjelbëruara

Po po !
Lulishte tjetër po ndërtohet në Roskovec. Ashtu siç u transformua lagjia e ashtuquajtur “Ish Furri i Bukës” nga një gërmadhë në një lulishte të gjelbëruar ashtu po transformohet dita- ditës dhe zona pranë Spitalit në Roskovec. Shumë shpejt banorët e kësaj zone do të kenë një ambient relaksues dhe të gjelbëruar për të gjithë grupmoshat.
🔜Dhe pak ditë na ndajnë për transformimin përfundimtar.
#Hapësira_të_gjelbëruara
#Bashkia_Roskovec
[lsvr_gallery images=”5320,5321,5322,5323″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *