Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

“Gëzuar Pashkët”-nga Bashkia Roskovec

Bashkia Roskovec, uron të gjithë besimtarët katolik, të cilët sot kremtojnë pashkët, ditën e madhe të ringjalljes dhe fitores së jetës. Gëzuar Pashkët!

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *