Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

FILLOI DHE NDËRTIMI I RROTONDOS

Në hyrje të qytetit të Roskovecit nga drejtimi i Kumanit filloi dhe ndërtimi i rrotondos si pjesë e projektit për rregullimin dhe sistemimin e hyrjes së kryesore. Kjo rrotondo do të shërbejë si pikëlidhje në kryqëzim të rrugës hyrëse, të rrugës së Marinëzës dhe asaj të unazës.
Në fillimin e punimeve ishte e pranishme edhe kryetarja e bashkisë zj. Majlinda BUFI.
[lsvr_gallery images=”1963,1964,1965,1966,1967,1968,1969,1970,1971,1972,1973,1974″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *