Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Faleminderit HAP🙏

Një investim i munguar dhe i nevojshëm për Ambulancën në Suk 1, Njësia Administrative Strum .
🤝Përmes një bashkëpunimi dhe bashkëfinancimi me projektin ” HAP-Shëndet për të gjithë ” dhe Bashkisë Roskovec , së shpejti fillon zbatimi i rikonstruksionit të plotë të godinës dhe ambientit përreth .🙏
Një investim i munguar dhe i nevojshëm për Ambulancën në Suk 1, Njësia Administrative Strum .
🤝Përmes një bashkëpunimi dhe bashkëfinancimi me projektin ” HAP-Shëndet për të gjithë ” dhe Bashkisë Roskovec , së shpejti fillon zbatimi i rikonstruksionit të plotë të godinës dhe ambientit përreth .🙏
Faleminderit HAP🙏

[lsvr_gallery images=”13338,13339,13340″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

kadikoy moto kurye umraniye moto kurye tuzla moto kurye atasehir moto kurye moto kurye moto kurye moto kurye beykoz moto kurye moto kurye uskudar moto kurye sile moto kurye

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *