Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Mbledhja e Këshillit Bashkiak,muaji Qershor

Në mbështetje të ligjit Nr.139/2015 “Për Vetëqeverisjen Vendore”,të ligjit Nr.107/2016 “Për Prefektin”,📍Ditën e sotme u zhvillua mbledhja e Këshillit të Bashkisë, për muajin Qershor, me rend dite si më poshtë :
1. Miratimi i rendit të ditës së mbledhjes.
2.Për disa shtesa në Vendimin Nr.88 Datë 02.12.2020 “ Për Paketën Fiskale për vitin 2021”.
3. Për dhënien e Ndihmës Ekonomike nga fondi i kushtëzuar deri në 6% për periudhën 1-31 Maj 2021.
4. Për miratimin e Projektit me objekt “Riveshje e rrugës Qëndër Velmish-Drejtim Donofrosës, fshati Velmish (shtesë).
5. Për miratim dhe transferim fondesh në buxhetin e Bashkisë Roskovec për vitin 2021.
6.Për miratimin e dokumentit të Parë për programin buxhetor afatmesëm 2022-2024.
7.Për një ndryshimin në listën e inventarit të pronave të Njësisë Administrative Kuman, miratuar me VKM Nr. 1210, datë 11.12.2009 dhe VKB Nr.50, datë 29.06.2020.
8. Për një ndryshimin në listën e inventarit të pronave të Bashkisë Roskovec, miratuar me VKM, Nr.770, datë 24.09.2010 dhe VKB Nr.48, datë 29.06.2020.
9. Për miratimin e dokumentit të rishikimit të planit të përgjithshëm vendor të Bashkisë Roskovec.
10.Për miratimin e nismës për rishikimin të planit të përgjithshëm vendor, për Bashkinë Roskovec.
11. “Për anullim të VKB Nr. 38 datë 31.05.2021 “Për rishikimin e pjesshëm të dokumentit të planit të përgjithshëm vendor me procedurë të përshpejtuar, për bashkinë Roskovec.
12.Diskutime dhe komente të qytetarëve.
[lsvr_gallery images=”13326,13327,13328,13329″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

kadikoy moto kurye umraniye moto kurye tuzla moto kurye atasehir moto kurye moto kurye moto kurye moto kurye beykoz moto kurye moto kurye uskudar moto kurye sile moto kurye

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Facebook
Facebook
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x