Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Dokumenti i rishikimit të pjesshëm të Planit të Përgjithshëm Vendor (PPV) të Bashkisë Roskovec dhe Miratimi i Prefekturës.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *