Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Banesa sociale

📍Dy nga pesë familjet përfituese të banesave sociale nënshkruan kontratën e privatizimit ➡️
📍Tajar dhe Sulo Latifi , t’i gëzoni banesat 🙏me fëmijë e me nipër 😀
#BanesaSociale
#BashkiaRoskovec
[lsvr_gallery images=”12472,12473,12474,12475,12476″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *