Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Month: February 2022

SONDAZH PËR PËRCAKTIMIN E PRIORITETEVE TË KOMUNITETIT

Këshilli i Bashkisë Roskovec ka publikuar një sondazh online përmes të cilit synon tërheqjen e mendimit të qytetarëve, biznesit, shoqërisë civile, medias dhe akademisë lidhur me prioritetet që kanë për shërbimet / funksionet e ofruara nga Bashkia.
Mbledhja e mendimeve dhe rekomandimeve të komunitetit, do t’i shërbejë Këshillit për të përcaktuar se si do të përdoren fondet publike në ofrimin e shërbimeve për tre vitet e ardhshme 2023 – 2025, dhe të sigurojë që përdorimi i tyre është në përputhje me nevojat e komunitetit për përmirësimin e shërbimeve prioritare të përcaktuar nga to.
Kliko këtu.

🤝Mirëpritëm në bashkinë Roskovec eksperten e Këshillit të Evropës znj.Anja Simic.

🤝Mirëpritëm në bashkinë Roskovec eksperten e Këshillit të Evropës znj.Anja Simic.
📌Në takimet me Kryetaren e Bashkisë, grupin Institucional të punës (GIP) dhe Grupin Komunitar të Veprimit (GKKV) bëm një vlersim të arritjeve dhe mësimeve të nxjera nga zbatimi i fazës së parë të Programit ROMACTED 1.
#Romacted1
#BashkiaRoskovec
#KëshilliiEvropës

Marrëveshje bashkëpunimi me Ambasadorin e Japonisë në vendin tonë.

📍Kryetarja e bashkisë Roskovec znj.Majlinda Bufi sapo nënshkroi📝 marrëveshjen e bashkëpunimit me Ambasadorin e Japonisë në vendin tonë. 📍Një mbështetje financiare për pajisjen me një makinë teknologjike dhe kontinierë 🙏një kontribut i nevojshëm në përmirësimin e proçesit të grumbullimit dhe transportimit të mbetjeve urbane në territorin e bashkisë . 🙏FALEMINDERIT #BashkiaRoskovec #GIZProgram #AmbasadaJaponezeNëShqipëri