Vazhdon puna për rikonstruksionin e plotë të rrugës “Pilo Kola”dhe sheshit të gjelbëruar 🌲
Cdo ditë përfundon një proçes pune dhe nis një tjetër.Çdo ditë i afrohemi edhe më shumë rezultatit final.
Edhe pse rrugë lagjeje, standardi nuk ndryshon.

#Rilindje_Urbane
#Bashkia_Roskovec

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).