Bashkia Roskovec ka filluar nga puna për pastrimin e kanalit kullues Jagodinë- Suk 1 (lagjia Metushaj), me gjatësi 4.5 km.
Ndërhyrje e domosdoshme për t’u ardhur në ndihmë fermerëve të kësaj zone dhe prodhimit bujqësor vendas.

#Në_Ndihmë_Të_Fermerëve
#Bashkia_Roskovec

 

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).