Java filloi me inspektimet e punimeve në lagjen “Ish tregu i gjësë”.
Është në vijim puna për rikonstruksionin e plotë të kësaj lagjeje.
Urbanizimi do të vazhdojë të jetë prioriteti ynë, duke i kthyer qytetarëve standartin e ri infrastrukturor, qytetar dhe mjedisor që ata meritojnë.
#Rikonstrukision_i_infrastrukturës_rrugore
#Bashkia_Roskovec

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).