📌Bashkia Roskovec ka filluar rehabilitimin e kanaleve kullues të parë dhe të dytë.
Sot jemi duke punuar në kanalin K 29, me gjatësi 1.6 km.
📌Do të vazhdojmë proçesin e pastrimit të kanaleve kulluese në të gjithë territorin e bashkisë, për një bonitet më të mirë të tokës.

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).