Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Prezantimi i projektit “Hap pas hapi” dhe hapja e Qendrës për fëmijët me AK.

Fëmijët me nevoja të veçanta kanë nevojë për përkushtim, vëmendje dhe angazhim në zhvillimin e tyre, disafish më shumë se një fëmijë që nuk i ka këto nevoja speciale.
Duke pasur parasysh që Bashkia Roskovec do të vërë së shpejti në dispozicion të këtyre fëmijëve qëndrën PAK, bashkëpunim i UNDP- së dhe Bashkisë Roskovec, në kuadër të zbatimit të projektit “HapPasHapi – projekti i cili fokusohet në vlerësimin e kushteve të këtyre fëmijëve në familjet e tyre, përmirësimin e kapaciteve të punonjësve që do të angazhohen në këtë qëndër duke i trajnuar dhe certifikuar pa pagesë.
Bashkia Roskovec fton gjithashtu të bëhen pjesë e këtyre trajnimeve studentë dhe profesionistë të fushës së psikologjisë dhe shkencave sociale, në fund të këtij sensioni trajnimesh pjesëmarrësit do të certifikohen.[lsvr_gallery images=”11734,11735,11736,11737″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Facebook
Facebook
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x